Hesabını sil

Delete_your_account_-_hero.png

BU MADDEDE

Sert hisler yok - ama gittiğini görmek bizi üzdü! Notion hesabını nasıl sileceğin aşağıda açıklanmıştır 🗑

Bir hesap silindiğinde ne olur?

Bir hesabı sildiğinde, Notion:

  • bu e-posta adresiyle ilişkili hesabı silecek.

  • tek üyesi olduğun tüm özel çalışma alanlarını silecek.

  • tek yönetici olduğun tüm paylaşılan çalışma alanlarını silecek.

  • üyesi olduğun veya birden fazla yöneticiden biri olduğun paylaşılan çalışma alanlarından seni kaldıracak.

Hesabımı sil'i tıkladığında tüm bu çalışma alanları bir uyarıda listelenir.

Bir hesabı nasıl silerim?

  • Ayarlar & Üyeler'e git. Açılan pencerede, kenar çubuğunun üst kısmındaki Hesabım'ı tıkla.

  • Danger zone başlığını görene kadar aşağı kaydır. Hesabımı sil'i tıkla.

    • Verilerini kaldırmadan önce yapmak istediğin şeyin bu olduğunu onaylamak için bir pencere açılacaktır. Bu ayrıca silinecek tüm çalışma alanlarını da gösterir.

  • Devam etmek için hesap e-postanı manuel olarak gir. Ardından, Hesabı ve # çalışma alanını kalıcı olarak sil'i tıkla.

Ekran Resmi 2022-01-06 15.40.30.png

Not: Bir şeyi yanlışlıkla sildin mi? İçeriğini silindikten sonraki 30 gün içinde geri yükleyebiliriz. Daha fazla ayrıntı için team@makenotion.com adresinden bize ulaş.

SSS
Ya yanlışlıkla bir şeyi kalıcı olarak silersem? Onu geri almanın bir yolu var mı?
Yanlışlıkla bir sayfayı, çalışma alanını ve hatta hesabınızın tamamını silersen bile sana yardımcı olabiliriz! Kazalar olur 😅 Uygulamadan bize mesaj atman yeterli ? masaüstünde sol altta (veya mobilde kenar çubuğunda). Veya team@makenotion.com adresinden bize e-posta gönder.

Veritabanımızın dakika başına yedeklerini tutuyoruz; bu, ihtiyacın olursa, son 30 gün içinde herhangi bir anda tüm içeriğinin anlık görüntüsünü geri yüklememize olanak tanır.

Tüm Notion içeriğimi farklı bir çalışma alanına nasıl taşıyabilirim?
İçeriğini aynı hesapla ilişkili bir çalışma alanından diğerine taşımak için, kenar çubuğundaki üst düzey sayfaların her birinin yanında bulunan ••• simgesini tıkla (veya sağ tıkla) ve Taşı öğesini seç. Bunları başka bir çalışma alanına taşıma seçeneğini göreceksin. Üst düzey sayfaları taşıdığında, tüm alt sayfaları da onlarla birlikte gelir. Özel bölümünde görünecekler, ancak onları koymak istediğin yere taşınabilirler.

İçeriği bir hesaptan diğerine taşımak istiyorsan şu adımları izle:

  1. Aktarmak istediğin içeriğin bulunduğu hesaba giriş yap.

  2. Tüm sayfalarını kenar çubuğundaki tek bir üst düzey sayfa altında birleştir.

  3. Sağ üstteki Paylaş'a tıklayarak, Bir Kişiyi Davet Et'e basarak ve diğer hesabınla ilişkili e-postayı yazarak bu sayfayı paylaş. Açılır menüden Tam Erişim'in seçildiğinden emin ol.

  4. Şimdi, bu içeriği paylaşmak için az önce davet ettiğin hesaba giriş yap.

  5. Çalışma alanı değiştiriciyi açmak için sol kenar çubuğunun üst kısmındaki çalışma alanının adına tıkla. Az önce paylaştığın üst düzey sayfaya git.

  6. Bu sayfanın içinde, tüm alt sayfaları seç, ⋮⋮ ve Şuraya Taşı'yı tıkla. Hedef çalışma alanını seç, içeriğin orada olacak! ✨

Back_up_your_data_-_hero.png

BİR SONRAKİ

Verilerini yedekle

Verilerin Notion'da güvende. Her şey bulutta depolanır ve sayfa içeriğinin dakika başına yedeklerini sunucumuzda tutarız. Bununla birlikte, verilerin sana aittir, bu nedenle kendi yedeklerini oluşturmayı ve bilgilerini taşınabilir tutmayı kolaylaştırdık 💿